Danas je 
četvrtak, decembar 14, 2017. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

Svetski dan borbe protiv AIDS

Povodom obeležavanja Svetskog AIDS dana, 1. decembra, pod sloganom „Testiraj se na HIV, jer važno je da znaš“ u 25 gradova širom Srbije biće...

Revolucija u edukaciji, terapiji i profesionalnom usavršavanju

Susretom farmacije, medicine i informacionih tehnologija na navedenim poljima formirana je B. Cell - platforma, u vidu aplikacije i veb-sajta. Namenjena je studentima biomedicinskih...

UNIADA 2017 – promo event

Sportsko udruženje studenata – UNIADA će vam pružiti još jedan event promotivnog karaktera u okviru,međunarodnog studentskog sportskog takmičenja – UNIADA, koje će se održati od 22. do 25. oktobra u našoj prestonici.

Kampanja „Mogu da neću! Ljubav nije nasilje“

Projektom je obuhvaćeno 15 gradova u Srbiji, 8 fakulteta i 30 srednjih škola, u kojima se realizuju radionice na kojima se sa polaznicama otvoreno...

UNIADA 2017 – Humanitarni turnir

U sklopu serije promotivnih događaja koji će nam bliže predstaviti međunarodno studentsko sportsko takmičenje – UNIADA 2017, prvi promo event UNIADE održaće se 16. septembra sa početkom u 16h na platou ispred UŠĆE Shopping centra u Beogradu.

Studenti pred ispitni rok nagrnuli u apoteke, a razlog je OPASAN PO ZDRAVLJE

"Studenti su zarad položenog ispita spremni da isprazne buđelare, ali i da unište svoje zdravlje, pa tako kad uđu u apoteku prvo pitaju šta je najjače za koncentraciju".

Međunarodno studentsko sportsko takmičenje „UNIADA 2017”

UNIADA 2017 predstavlja međunarodno studentsko sportsko takmičenje koje za cilj ima okupljanje reprezentacija fakulteta ne samo iz Srbije i regiona već i iz cele Evrope. Ovaj događaj će se održati od 22. do 25. oktobra 2017. godine u Beogradu.

Humanijada nastavlja svoju borbu!

Veliki humanitarni kviz, u okviru "Humanijade 2017", biće održan u subotu 08. aprila, sa početkom u 18h. Kviz organizuje dobro poznata ekipa PabKVIZ-a u saradnji sa Studentskim parlamentom Fasper-a, Udruženjem studenata Psihologije "Stimulus" i Savezom studenata Biološkog fakulteta.

Humanitarni sportski turnir – Pobedi za Anđelu!

Unija studenata FON-a, u saradnji sa humanitarnom fondacijom Podrži život, drugu godinu za redom organizuje Humanitarni sportski turnir koji će se održati 8. i 9. aprila na terenima studentskog doma „4. april“.

Plivanje na 50 metara uslov za diplomu

Studenti na kineskom univerzitetu Cinghua, koji se smatra Hardvardom istoka, ne mogu da diplomiraju dok ne prođu ispit plivanja.
57,766FANOVAPRATI NAS
2,182PRATILACAPRATI NAS
677PRATILACAPRATI NAS