Danas je 
četvrtak, januar 18, 2018. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

Praksa za studente vazduhoplovstva

Ugovorena poslovno-tehnička saradnja Aerodroma "Nikola Tesla" i Megatrend univerziteta. Vlaisavljević: Stručnjaci neophodni, najbolji će dobiti posao u vazdušnoj luci.

Upis na zimski semestar u Obrazovnom sistemu EQUILIBRIO – veliki novogodišnji popust 45%

Premium kursevi stranih jezika su pravi izbor za sve one koji žele da na najbolji i najefektniji način ulože u svoje znanje i steknu...

Sajam praksi – HYATT Gradi karijeru mladih

Hyatt Regency Beograd poziva sve studente trećih i četvrtih godina osnovnih studija, diplomce, studente produženih godina kao i master studente, da posete sajam praksi pod nazivom “Hyatt gradi karijeru mladih” koji će se održati 25. decembra 2017. godine, od 11-18h sati u hotelskom restoranu Focaccia.

Dodeljena nagrada „Kruna uspeha“

U svečanom ambijentu Rektorata Beogradskog univerziteta, 12. godinu zaredom dodeljena je prestižna nagrada „Kruna uspeha“. Diplomirana pravnica Milica Škaro i master biolog Ivan Milenković ove godine poneli su titulu najboljih diplomaca. Priznanje za ostvarene uspehe i nagradu u vidu Rolex časovnika, pobednicima je uručio ambasador Švajcarske federacije Filip Ge.

Svečana akademija povodom Međunarodnog dana studenata

Studentska konferencija univerzitetâ Srbije proslavlja Međunarodni dan studenata, 17. novembar, organizacijom Svečane akademije, pod nazivom „Studenti za svet(!)”, koja će se održati u petak, 17. novembra 2017. godine, u Svečanoj sali Doma kulture „Studentski grad” sa početkom u 19 časova (ul. Bulevar Zorana Đinđića broj 179).

„Kruna uspeha” za najbolje studente – produženje roka za prijavljivanje na konkurs

Za ovogodišnju nagradu mogu konkurisati svi diplomci koji su, bez ponavljanja godina studija, diplomirali u školskoj 2016/2017. godini sa prosečnom ocenom višom od 9,00...

Beograd dodeljuje 146 stipendija najboljim studentima

Gradska uprava Beograda objavila je Konkurs za dodelu 146 stipendija učenicima srednjih škola i studentima visokoškolskih ustanova u Beogradu za 2017. godinu. Stipendije se dodeljuju...

Otvorene prijave za AIESEC

Članovi organizacije imaju priliku da kroz timski rad nauče da rade sa različitim tipovima ličnosti, usavrše veštine poslovne komunikacije, ali i steknu praktično iskustvo...

Program stipendiranja studenata – jesen 2017.

Evropski pokret FUTURIS, u skladu sa svojim ciljevima promovisanja važnosti sekundarnog obrazovanja kod omladine, u saradnji sa Obrazovnim centrom EQUILIBRIO organizuje i tokom jeseni 2017. Program stipendiranja studenata beogradskih fakulteta i visokih strukovnih škola.

IV Sajam stipendija Univerziteta u Beogradu

Dvodnevni SAJAM STIPENDIJA „Stipendija i ja“ Univerziteta u Beogradu realizovaće se u zgradi i dvorištu Rektorata na Studentskom trgu u Beogradu 27.i 28. septembra 2017.godine.
57,632FANOVAPRATI NAS
2,169PRATILACAPRATI NAS
685PRATILACAPRATI NAS