Sa 8 godina on je milioner, a vi?

Šta god da ste radili kada ste imali osam godina, sigurni smo da niste zarađivali kao mali Evan. Ovaj dečak je sa svojom porodicom tvorac EvanTube HD kanala na Jutjubu gde ocenjuje igračke i video igrice.

Šta god da ste radili kada ste imali osam godina, sigurni smo da niste zarađivali kao mali Evan. Ovaj dečak je sa svojom porodicom tvorac EvanTube HD kanala na Jutjubu gde ocenjuje igračke i video igrice. Verovali ili ne, ali Evan od ovoga zarađuje 1,3 miliona dolara godišnje.Sve je počelo kao hobi, nakon što je ovaj osmogodišnjak sa ocem napravio kanal na popularnom sajtu. Sav novac koji porodica prikupi od ovoga ide u investicije i štedne račune za budućnost svoje dece.

Prema rečima oca Džereda, iza sebe imaju tim ljudi koji prodaje reklame i vodi pregovore sa različitim brendovima igračaka.

– Ovo uključuje i reklame koje se pojavljuju oko svakog našeg videa, kao i sami proizvodi koji se nalaze u njima. Većina naših prihoda dolazi od reklama (ads) koje su postavljene na samom videu – ističe Džered.

 

Foto: vesti-online

Izvor: www.vesti-online.com

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: