Prijave za program “Mladi bankari”

ProCredit banka i Centar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu pozivaju diplomirane i master studente zainteresovane za karijeru u oblasti bankarstva da se prijave za program "Mladi bankari" čiji početak je planiran za avgust mesec.

ProCredit banka je razvojno orijentisana komercijalna banka koja pruža kompletnu uslugu najvišeg kvaliteta, malim i srednjim preduzećima i stanovništvu zainteresovanim za štednju. U našem poslovanju, pridržavamo se  osnovnih principa: negujemo transparentnu  komunikaciju sa klijentima, ne promovišemo potrošačko kreditiranje, nastojimo da svedemo na minimum naš uticaj na životnu sredinu i pružamo usluge zasnovane kako na razumevanju situacije svakog klijenta ponaosob, tako i na temeljnoj finansijskoj analizi.

U našem poslovanju sa  privredom fokusiramo se na mala i srednja preduzeća, jer smo uvereni da upravo taj sektor ostvaruje nova radna mesta i daje ključni doprinos privrednim granama u kojima posluje. Nudeći razumljive i dostupne štedne i druge bankarske usluge i ulaganjem značajnih sredstava u finansijsku edukaciju, cilj nam je da promovišemo kulturu štednje i finansijske odgovornosti koja može doprineti većoj stabilnosti i sigurnosti stanovništva.

Naši akcionari očekuju dugoročno održiv prinos na investicije, umesto kratkoročnog uvećanja profita. Znatna sredstva ulažemo u obuku i razvoj naših zaposlenih, kako bismo stvorili prijatnu i efikasnu radnu atmosferu, a našim klijentima osigurali ljubaznu i stručnu uslugu.

Ukoliko verujete da u takvoj radnoj sredini možete da ostvarite svoj profesionalni potencijal i da se dalje razvijate, ukoliko želite da svojim ličnim i profesionalnim kvalitetima i sposobnostima doprineseteostvarenju ciljeva banke ProCredit banka poziva diplomce zainteresovane za sticanje praktičnog znanja, iskustva i usavršavanja, da se prijave za: Program mladih bankara

Na konkurs se mogu prijaviti:

  • Kandidati koji su spremni na život i rad van mesta stanovanja, tokom i nakon završenog programa
  • Diplomci fakulteta i viših škola bilo kog usmerenja
  • Osobe sa/bez iskustva rada u banci
  • Radno iskustvo će se smatrati prednošću

Od Vas očekujemo da ste:

  • Vredni, odgovorni i organizovani
  • Dinamični, komunikativni i otvoreni za saradnju
  • Motivisani i spremni na timski rad
  • Istrajni i uporni

Pored toga, neophodno je:

  • Poznavanje rada na računaru
  • Aktivno znanje engleskog jezika

Svim kandidatima koji budu izabrani za stručno usavršavanje u ProCredit banci pružiće se mogućnost da steknu široko znanje iz oblasti bankarstva. Period trajanja obuke je 6 meseci. Obuka će biti organizovana trening centru i centrali banke u Beogradu i u ekspoziturama u okviru naše poslovne mreže na teritoriji Srbije.Polaznicima je obezbedjen smeštaj u toku trajanja obuke. Pored toga, biće im pokriveni putni troškovi i dobijaće mesečnu novčanu nadoknadu.

Poznavanje osnova matematike i računovodstva smatraće se prednošću.

Vašu prijavu za Program mladih bankara možete nam poslati isključivo putem zvaničnog sajta Banke, www.procreditbank.rs, gde se možete detaljnije informisati o samom programu, načinu prijavljivanja, procesu selekcije, načinu pisanja motivacionog pisma i sl.

Aplikacije koje budu poslate na drugi način neće biti razmatrane.

Sledeći ,,Program mladih bankara“planiran je da počne u avgustu 2015.

Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor.

Sve relevantne informacije o ProCredit grupi i ProCredit banci u Srbiji možete pronaći na www.procredit-holding.com i www.procreditbank.rs.

ProCredit banka Srbija, Novi Beograd, Milutina Milankovića 17

Link: www.procreditbank.rs/strana/2351/program-mladih-bankara

Izvor: Centar za razvoj karijere

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: