Institut za evropske poslove traži stažistu

Institut za evropske poslove, nekadašnji Omladinski odbor za obrazovanje, nudi mesto za stažiranje svim studentima i mladim profesionalcima. Iskusite rad u jednoj od najaktivnih beogradskih nevladinih organizacija u okviru koje možete angažovano da radite na svojoj karijeri.

Stažista će imati sledeće dužnosti:

– Izvršavanje administrativnih, finansijskih, tehničkih, logističkih, programskih i organizacionih poslova u okviru projekata odobrenih od strane donatora;

– Obavljanje poslova pripreme predloga projekata za konkurisanje kod domaćih i stranih donatora i sponzora;

– Učestvovanje u organizaciji seminara, studijskih poseta i konferencija;

– Angažovanje na postojećim projektima Instituta;

– Obavljanje drugih dužnosti po potrebi, prema hijerarhiji.

Stažista će biti angažovan dva puta nedeljno po četiri sata, godinu dana. Kako biste mogli da konkurišete potrebno je da ste državljanin Srbije, ili da imate stalni boravak, da ste student na završnoj godini ili mladi profesionalac. Traže se komunikativnost, timski rad, motivisanost, znanje engleskog jezika i rad na računaru.

Rok za konkurisanje je do 30. novembra, a potrebno je da svoj CV (do tri strane) i motivaciono pismo (jedna strana) pošaljete na adresu staziranje@ooo.org.rs najkasnije do 17h.

Svi oni koji budu odabrani za uži izbor biće kontaktirani do 4. decembra. Za više informacija se možete obratiti Tiboru Moldvajiu na adresu tibor.moldvai@iea.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: