ATOS: Transform your Future

Kompanija Atos IT Solutions and Services d.o.o. pruža priliku svršenim fakultetskim diplomcima, bez radnog iskustva, da kroz program stručne prakse „Transform your Future“ savladaju profesionalne veštine koje će im biti neophodne u daljoj karijeri.

Odabrani studenti će se tokom jednogodišnje prakse usavršavati uz podršku najrenomiranijih stručnjaka u oblastima Business Consulting (SAP), Software Development, IT Service Desk and Delivery i Account Management and Sales. Po završetku prakse, najboljim praktikantima biće ponuđeno zaposlenje u Atosu, kompaniji koja je evropski lider u pružanju IT usluga.

Na konkurs „Transform your Future“ pristigle su ukupno 283 aplikacije, od kojih je 58 razmatrano u finalnoj selekciji. Pravo učešća imali su studenti koji završavaju ili su već završili osnovne ili master studije na fakultetima bliskim prirodi poslovanja kompanije Atos. Neki od uslova za učešće bili su i gornja starosna granica od 26 godina, odlično poznavanje engleskog jezika, kao i rada na računaru. Petoro praktikanata izabrani su na osnovu rezultata pokazanih na individualnim intervjuima, testovima opštih sposobnosti, znanja i osobina ličnosti.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: