Podučavajte engleski jezik u Kairu

Global Talent program - program stručnih praksi u okviru AIESEC organizacije, koji pruža studentima završnih godina priliku za profesionalno iskustvo u inostranstvu, nudi mogućnost za stručno usavršavanje u oblasti obrazovanja u Kairu, u Egiptu.

Obrazovne/edukativne prakse nude profesionalno iskustvo u oblasti edukacije i predavanja stranih jezika za obrazovanje odraslih i dece. Ova edukaciona praksa održava se u gradu Kairu, u Egiptu u školi po imenu “Elwy International School”, u perodu od 52 nedelje.

Praktikant će puno radno vreme biti nastavnik engleskog jezika, gde se od njega očekuje da osmisli izgled i strukturu predavanja. Student će biti zadužen za predavanje engleskog jezika, kao i podučavanje učenika osnovama bontona i kulture. Takođe, posećivaće i asistiraće tokom časova muzičkog. Kroz ovu praksu, student će razviti svoje prezentacione i komunikacione veštine, naučiće da napravi strukturano predavanje, što su veštine koje će mu koristiti u svakom budućem poslu.

Radno vreme je od 9 do 16 časova, sa totalnim fondom od 30 radnih časova nedeljno, sa neradnim subotama.

– Mesečna plata iznosi 420 US $ i pokriva troškove osnovnih potreba, a novčani iznos je određen u visini proseka plate u državi u kojoj ste na praksi.

Ukoliko želiš da se informišeš o daljem procesu učešća na ovoj, ili praksama poput ovih, možeš da se prijaviš putem OVOG LINKA  i bićeš kontaktiran u roku od 48h, a prijave su u toku.

Konkretan datum početka prakse određuje se u dogovoru sa institucijom sa kojom ćete sarađivati.

Neophodni uslovi za učešće:

– Diplomirani student ili student završne godine fakulteta/više škole

– Odlično poznavanje engleskog jezika (češki jezik je poželjan)

– Posedovanje prezentacionih i komunikacionih veština

Global Talent je globalni program praksi koji pruža studentima i diplomcima priliku za multikulturalno profesionalno iskustvo i razvoj u nekim od kompanija i institucija u svetu. Ovaj program pruža Vam priliku da radite u svojoj struci, primenite znanje stečeno na fakultetu i napravite prve korake u svojoj budućoj karijeri. Za više detalja o ovom programu i praksama koje pruža, posetite zvaničnu web sajt stranicu http://aiesec.org.rs/studenti/global-talent/ili Facebook stranicu.

 

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: