Danas je 
utorak, januar 23, 2018. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

Repertoar Bioskopa četvrtak 18.1. – sreda 24.1.

Pogledajte repertoar Bioskopa Fontana za period četvrtak 18.1. – sreda 24.1. Pozivamo vas da nam se pridružite na nekoj od filmskih projekcija u Bioskopu Fontana ove nedelje.

Lovefest Fire 14. aprila u Beogradu

Izgleda da je Lovefest ove godine odlučio da ne prestaje sa iznenađenjima sve do avgusta i dvanaestog izdanja čuvenog festivala iz Vrnjačke Banje. Posle najave da Loco Dice i di-džej Guti 2. februara dolaze u beogradski Hangar, već u aprilu na istom mestu Lovefest ponavlja spektakl i to sa živom legendom Čikago haus scene Green Velvetom.

Subberi se u petak uz blues, a za doček uz hip hop!

SubBeerni centar, novo i zanimljivo mesto u gradu koje nosi titulu najveće pivnice, pripremio je za ovaj vikend šarenolik program. U petak u Cetinjskoj 15 scenu zapaljuju naši poznati bluzeri Zona B, dok u subotu „znoje tehniku“ Stereo banana i DJ Bdat Džutim. Muzički program obe večeri počinje od 21 časa.

Repertoar Bioskopa četvrtak 11.1. – sreda 17.1.

Pogledajte repertoar Bioskopa Fontana za period četvrtak 11.1. – sreda 17.1. Pozivamo vas da nam se pridružite na nekoj od filmskih projekcija u Bioskopu Fontana ove nedelje.

Striktno za punoletne: Skaj Vikler otkriva svoje 18+ tajne za Novu Godinu

Skaj Vikler se posle nekog vremena provedenog u ilegali vraća na scenu i za Novu Godinu, u svom fazonu, otkriva sve čari punoletstva! Kao i kakve veze s tim imaju Sergej Trifunović, bitkoini i Kanje Vest!

Repertoar Bioskopa četvrtak 28.12. – sreda 03.1.

Pogledajte repertoar Bioskopa Fontana za period četvrtak 28.12. – sreda 03.1. Pozivamo vas da nam se pridružite na nekoj od filmskih projekcija u Bioskopu Fontana ove nedelje.

DADOV „Ples sitnih demona“

Rađena prema motivima istoimene knjige Marka Vidojkovića, predstava „Ples sitnih demona“ Omladinskog pozorišta DADOV, u režiji Srđana J. Karanovića biće premijerno prikazana 27. decembra, čime se obeležava 59. godišinjica od osnivanja ovog pozorišta.

Luda žurka i AFTER GODINE u bašti kluba KPTM

Posetioci kluba KPTM dočekaće Novu godinu uz ekipu 39.2 koja će se pobrinuti za najluđi mash-up do sada i sjajnu atmosferu po čemu su žurke u ovom klubu poznate.

Novogodišnja alternativa 2018 – poznata satnica!

NOVOGODIŠNJA ALTERNATIVA 2018 je i ove godine jedina prava alternativa za doček Nove godine u Beogradu! Dođite u nedelju u Dorćol Platz i dočekajte 2018. uz koncerte Repetitora i Straight Mickey and the boyz, kao i uz DJ setove Hornsmana Kojota i Nebojše Intrudera!

Kiki Lesendrić i Piloti u Beogradu

Kiki Lesendrić i Piloti otvoriće svojim koncertom najveću pivnicu kod nas u petak 29. decembra. „SubBeerni centar“ u Cetinjskoj 15 je novo mesto gde će se održavati koncerti poznatih izvođača, ali će vrata biti otvorena i za tribjut i kaver muzičare, kao i za demo bendove.
57,627FANOVAPRATI NAS
2,171PRATILACAPRATI NAS
685PRATILACAPRATI NAS