Danas je 
ponedeljak, januar 22, 2018. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!
Početna Nagradni konkursi za studente

Nagradni konkursi za studente

Audicija Škola glume DADOV

Nove audicije za školu glume i govora Omladinskog pozorišta DADOV biće održane 20. i 27. januara od 11 sati u prostorijama teatra.

“I AM FCA – Innovation Award for Millennials” – Automobil tvoje budućnosti

Nagradni konkurs kompanije FCA Srbija za milenijalce, "I AM FCA – Innovation Award for Millennials" te poziva da učestvuješ i osmisliš automobil svoje budućnosti!

Konkurs za objavu radova- tekstova, fotografija, crteža, filmova i stripova

Redakcija Art sajta Fioka poziva autorke i autore iz Srbije i regiona da pošalju svoje tekstove, fotografije, crteže, filmove i stripove – i radovi će biti sigurno objavljeni.

Nagrade za najbolje studente

Gradsko veće u Vranju raspisalo je javni poziv za dodelu nagrada uspešnim studentima sa teritorije grada.

Poziv za nagradni konkurs za dizajn postera ASPIRIN® protect – Štiti srce, čuva mozak

10. oktobra 1897, pre tačno 120 godina, u laboratoriji kompanije Bayer, sintetisana je čista i stabilna acetilsalicilna kiselina. To je lek koji svakog dana koriste milioni ljudi širom sveta i koji se nalazi u gotovo svakoj kućnoj apoteci. Svojim značajem obeležio je vek za nama. Povodom obeležavanja ovog velikog naučnog i medicinskog jubileja kompanija Bayer pokreće nagradni konkurs za grafički dizajn postera sa temom ASPIRIN® protect – Štiti srce, čuva mozak

NIS raspisuje javni poziv za idejno rešenje i izvođenje murala u Beogradu

Kompanija NIS uz podršku grada Beograda raspisuje javni poziv za idejno rešenje i izvođenje murala na temu „Zeleni grad – nova energija“.

Kakav automobil budućnosti žele milenijalci u Srbiji

Kompanija FCA Srbija pokreće nagradni konkurs za inovacije, namenjen milenijalcima, pod nazivom ”I AM FCA – Innovation Award for Millennials” na temu „Automobil tvoje budućnosti“.

#CaseStudy – Počelo prijavljivanje za studentsko takmičenje #PRilika2017

Društvo Srbije za odnose s javnošću, šesti put će, u okviru godišnje konferencije PRilika 2017, organizovati i nacionalno studentsko takmičenje iz oblasti komunikacija i odnosa s javnošću.

Foto konkurs: Životna sredina bez cenzure

Kompanija MITECO Kneževac, pod patronatom Foto-saveza Srbije, organizuje foto konkurs „Životna sredina bez cenzure“. Ideja je da autori fotografija, kroz objektiv fotoaparata ili mobilnog telefona, zabeleže sopstveno viđenje na temu očuvanja životne sredine, kreirajući originalne radove bez cenzure. Konkurs će biti otvoren do 10. novembra.

Music Test audicija

21. oktobra u okviru manifestacije Music Test-a, učesnici prve audicije, treće sezone, su ispunili Dom Omladine svojom autorskom muzikom, zabavili prisutne i time zvanično počeli pronalazak svog puta do publike i mogućnosti da se njihova autorska muzika još šire čuje.
57,624FANOVAPRATI NAS
2,171PRATILACAPRATI NAS
685PRATILACAPRATI NAS