Danas je 
četvrtak, januar 18, 2018. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

Prijavi se za studentsko takmičenje u rešavanju poslovnih problema „Ace the Case“

KPMG, društvo za konsalting i reviziju, organizuje petu godinu zaredom prestižno studentsko takmičenje u rešavanju poslovnih problema „Ace the Case“.

Srbija traži još mladih heroja: EXIT i NIS nastavljaju konkurs “Youth Heroes”!

EXIT fondacija u saradnji sa Naftnom industrijom Srbije, uz podršku Radio-televizije Srbije, kompanije Ringier Axel Springer i HR Centra, nastavlja višegodišnju kampanju "Youth Heroes", koja promoviše pozitivne uzore u društvu.

Univerzitet u Novom Sadu uspostavio saradnju s Univerzitetom iz Sidneja

Na osnovu Memoranduma o razumevanju koji su nedavno potpisali rektor Univerziteta u Novom Sadu profesor dr Dušan Nikolić i prorektor za naučna istraživanja Mekvori univerziteta iz Sidneja profesor dr Ajzak Pretorius započeta je saradnja ove dve institucije u oblasti doktorskih studija.

Država brine o najboljim studentima medicine

Studenti Medicinskog fakulteta u Beogradu koji pokazuju zavidno znanje biće uključeni u istraživački rad u Kliničkom centru Srbije još tokom školovanja, kaže ministar zdravlja Zlatibor Lončar i dodaje da će oni koji studije završe sa najboljim ocenama odmah dobijati posao i mogućnost specijalizacije.

Prestižno studentsko takmičenje „Ace the case“

Prestižno studentsko takmičenje u rešavanju poslovnih problema „Ace the Case“, koje KPMG organizuje na globalnom nivou, biće održano i u Srbiji petu godinu zaredom.

Filip Moris odveo 20 studenata na dvodnevno putovanje u Bolonju!

Kompanija Filip Moris organizovala je konkurs „Indeks je moj pasoš“ zahvaljujući kom je dvadeset studenata iz različitih krajeva Srbije otputovalo u Bolonju, najstariji univerzitetski centar na svetu.

Praznične muke koje znaju samo studenti iz provincije

Braćo mila i sestre napaćene, dolazi period koji i nije baš toliko prijatan kad pomisliš da si stotinama kilometara daleko od kuće. A tamo te svi čekaju, prase se okreće, pivo je hladno i pahulje veju. Sve što treba je da se nekako dovučeš u rodni kraj, međutim...

Klizanje na Tašu!

Na stadionu “Tašmajdan” otvoreno je najveće klizalište u Beogradu!

Projekat „Big dilˮ okupio studente pravnih fakulteta iz regiona

Finale sedmog po redu projekta „Big dilˮ održano je u Ljubljani, u hotelu „Levˮ, gde su se okupili najbolji studenti pravnih fakulteta iz Srbije i regiona, sa idejom da pokažu stečena znanja i veštine iz kompanijskog prava.

U pozorište ponovo za 100 dinara

Visoka umetnost može da bude masovna. To je pokazalo Jugoslovensko dramsko pozorište, koje je već dva puta publici ponudilo karte za januarske predstave po simboličnoj ceni. Pre dve godine prodali su 14.000 ulaznica. Akciju ponavljaju, a karte su 100 i 200 dinara.
57,632FANOVAPRATI NAS
2,169PRATILACAPRATI NAS
685PRATILACAPRATI NAS