Najveći startup događaj 16. maja

U subotu, 16. maja u 12 časova u velikoj sali Doma omladine biće održan najveći domaći startap događaj ove godine pod nazivom ”Start Srbija – Znam da možemo”.

Tim povodom, predstavnici Startit-a, organizacije koja je lansirala domaću startap scenu pre tačno pet godina i stvorila osnove da se u Srbiji kreira i razvija tehnološki ekosistem, predstaviće sve detaljne informacije o rezultatima koji su ostvareni do sada, zatim analizu domaće startap scene, kao i informacije o planovima za naredni period.

Startit je organizacija koja okuplja tehnološke preduzetnike u zemlji. Osim toga što uzima vrlo aktivnu ulogu u pružanju podrške i edukacije preduzetnicima u IT industriji, kroz brojne programe, poput Startap Akademije, Startit Festa, ios Akademije, portala Startit.rs, ova organizacija ulaže i značajne napore u privlačenje investicija za svoje timove, o čemu svedoče i ostvareni rezultati.

“Start Srbija – Znam da možemo“ je finale akcije za podršku uspesima mladih koji su pokazali da je u Srbiji moguće graditi svetsku karijeru i biznis.

Izvor: b92

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: