Danas je 
nedelja, januar 21, 2018. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

Beograd dobio prvi kafić gde plaćate sate a ne piće – Share Square

U Beogradu je upravo otvoren prvi samouslužni kafić, Share Square, sa ciljem da sugrađanima ponudi prostor u kom će moći jednostavno da se druže, rade, provode vreme, dele znanja, veštine i ideje.

Poželite srećne praznike kao nikada do sada preko Vibera

Ukrasite vašu prvu novogodišnju jelku sa prijateljima, osmislite i prosledite jedinstvenu animiranu prazničnu čestitku i pozovite prijatelje da po prvi put proslave praznike kroz Viberov praznični čet bot.

Srpski studenti prave mozak za automobil budućnosti

Novosadski studenti rade na novom softveru i aplikacijama pomoću kojih će automobili voziti potpuno samostalno, a ovaj san iz naučnofantastičnih filmova trebalo bi da...

Odiseja u „IT svemiru“ na Ekonomskom fakultetu

Petu godinu zaredom konferencija “IT Space 2017.” u organizaciji Grupe za SPEKOF, okupiće 4. i 5. decembra na Ekonomskom fakultetu studente, IT entuzijaste i stručne predavače iz poslovnog sveta koji će prisutne obogatiti znanjem i veštinama potrebnim za isticanje u rapidnoj industriji informacionih i komunikacionih tehnologija.

Završila se druga Belgrade Test konferencija

Nedavno se u Beogradu okupilo preko 400 mladih sa ciljem da steknu nova znanja i upoznaju kolege iz oblasti automatskog testiranja softvera. Beograd je bio domaćin i predavača iz inostranstva koji su prenosili svoje iskustvo i divili se pozitivnom energijom i entuzijazmom mladih koji su prisustvovali događaju.

SICEF Hakaton

Obaveštavamo da je ovogodišnji Hakaton, u organizaciji Studentskog inovacionog centra Elektronskog fakulteta, koji je trajao od 3-5 Novembra zvanično završen.

Rails Girls Beograd radionica za 100 novih učesnica

Rails Girls Beograd zajednica 2. i 3. decembra organizuje u Fabrici (Bulevar Despota Stefana 115) najveću do sad besplatnu radionicu za čak 100 učesnica. Radionica je, kao i do sad, posvećena savladavanju osnova veb programiranja uz korišćenje Ruby on Rails tehnologije.

AgTech Hackathon 17.-19.11. u ICT Hub-u

VIP Mobile i ICT Hub vas pozivaju na seriju AgTech događaja koji će se u novembru održati u Playgroundu, centru za inovacije ICT Hub-a (Ulica Kralja Milana broj 10, ulaz iz Devojačkog parka).

Robot iz Niša biće „negovatelj“ starih u Kini

Studenti i profesori, saradnici Centra za robotiku na Elektronskom fakultetu u Nišu, završili su izradu robota koji bi uskoro trebalo da bude korišćen u...

Hakaton: Digitalna Subotica

Hakaton na temu “Digitalna Subotica” održaće se u subotu, 11. novembra, u organizaciji InfostudHuba i Startit Centra Subotica i trajaće 24 časa. Tema hakatona će biti izrada digitalnih rešenja koja će imati značaj na lokalnom nivou, bilo da su to mobilne ili veb aplikacije, sajtovi, gedžeti ili integrisani sistemi.
57,629FANOVAPRATI NAS
2,171PRATILACAPRATI NAS
686PRATILACAPRATI NAS